GN'R s posebno izdajo APPETITE FOR DESTRUCTION

Zadnje dni je duhove burila skrivnostna promocijska kampanja
Ključne besede:
   Guns N' Roses   Appetite for Destruction   ponovna izdaja

Pred nekaj dnevi so se v londonski četrti Camden pojavili plakati z narisanim motivom Guns N' Roses iz obdobja njihovega prvega albuma Appetite for Destruction in naslovom spletne strani gnr.fm, s tem pa sprožili ugibanja o morebitni združitvi klasične postave Gunsov, ki trenutno nastopajo brez bobnarja Stevena Adlerja in kitarista Izzyja Stradlina.
Na skrivnostni spletni strani gnr.fm se tedaj ni nahajalo nič razen že prej omenjenega motiva, napisa "Destruction Is Coming" (Uničenje prihaja), zemljevida sveta z označenimi različnimi lokacijami ter ure, ki odšteva do 4. maja, v ozadju pa se je vrtela skladba, ki zveni kot Guns N' Roses, a je praktično nihče ne pozna.

No, skrivnost je zdaj razkrita. Skladba, ki se je predvajala na spletni strani, se imenuje Shadow of Your Love (prisluhni spodaj), zanjo pa bi lahko rekli, da je njihov prvi komad.
Gre namreč za skladbo, ki sta jo Axl Rose in Izzy Stradlin prinesla še iz svojih časov skupine Hollywood Rose, na njenem demo posnetku pa je celo solo odigral ustanovni član Tracii Guns.
Steven Adler pravi, da je bila to prva skladba, ki so jo odigrali na prvih vajah skupaj z njim, Slashem in McKaganom, in to naj bi bil trenutek, ko so se zavedeli, kaj imajo, Shadow of Your Love pa je bila tudi skladba, s katero so se predstavili na avdiciji pri producentu Mikeu Clinku.
A iz neznanih razlogov Shadow of Your Love nikoli ni doživela izdaje na dolgometražnem ploščku, zgolj kot B-stran singlov It’s So Easy in Live and Let Die, pa še to le na različicah, namenjenih japonskemu trgu, tako da jo lahko smatramo za pesem Guns N' Roses, ki jo je najtežje najti v fizični obliki.

... Vsaj tako je veljalo do danes.

Ne, ponovne združitve klasične postave (zaenkrat) ne bo, zato pa Gunsi 29. junija na police pošiljajo remasterizirano izdajo albuma Appetite for Destruction, ki je že zdaj v predprodaji na voljo v različnih verzijah - osnovni album recimo stane 14 $, medtem ko je denimo super deluxe edicija, ki obsega štiri ploščke, na voljo za "borih" 180 $, za omarico Locked N' Loaded (glej spodnji video) pa bo potrebno odšteti malo manj kot jurčka.

GN'R narod, navali!