NAGRADNA IGRA: Željko Bebek (ex-Bijelo dugme)

Podarjamo 2 vstopnici za koncert ter izvod najnovejšega solo albuma!
Ključne besede:
   Željko Bebek   Bijelo dugme   nagradna igra   koncert   vstopnice   album

Željko Bebek je živa ikona ex-YU rock glasbe, je eden najbolj prepoznavnih glasbenikov v naši regiji, z zavidljivo glasbeno kariero, ki traja že več kot 40 let.
Za leto 2018 je najavil regionalno koncertno turnejo Ono nešto naše, ki jo je 8. marca pričel z razprodanim koncertom v priljubljeni dvorani Cibona v Zagrebu, nadaljeval s koncertom v Splitu, Osijeku in Beogradu ter popolnoma navdušil vse prisotne s kar tri ure trajajočimi koncerti - obiskovalci so uživali v največjih hitih tega glasbenika, na odru pa so se mu pridružili tudi številni gosti.

V sklopu aktualne turneje bo priljubljeni pevec 21. septembra v Hali Tivoli predstavil pesmi z aktualnega albuma Ono nešto naše ter tudi legendarne pesmi iz dolgoletne kariere. V njegovem bogatem, spoštovanja vrednem opusu so tudi pesmi skupine Bijelo dugme – z njimi je Bebek posnel kar 8 studijskih albumov.

Za vse ljubitelje Bijelog dugmeta in Željka Bebeka smo na Radiu Bob v sodelovanju z organizatorjem koncerta pripravili nagradno igro, ki traja samo danes, 28. avgusta, v njej pa bomo enemu od naših poslušalcev podarili 2 vstopnici za koncert ter en izvod albuma Ono nešto naše!

Sodeluješ preprosto tako, da na številko 030 4 55 666 pošlješ sms "Bebek", zraven pa dopiši še svoje ime in priimek.

Srečnega dobitnika bo med 13. in 14. uro izžrebal Gorjanec, tako da imej takrat telefon obvezno pri sebi!