NAGRADNA IGRA: MotörCity 2018

Podelili bomo 2 festivalski vstopnici!
Ključne besede:
   MotörCity   festival   motorno kolo   Harley-Davidson   nagradna igra   vstopnice   Richie Kotzen   warm up

Festival MotörCity bo letošnjega avgusta potekal že drugič. Njegovo srce in dušo tvorita glasba – kvalitetna blues (in rock) glasba.
Tudi letos boste večini izvajalcev lahko prisluhnili pred glavnim odrom, intimnejši koncert pa bo na sporedu na odru na festivalski plaži.
Posebnost festivala MotörCity je tudi nagradno žrebanje z bogato glavno nagrado - letošnja edicija ponuja motocikel Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary, nadgrajen z originalnimi Harley-Davidson dodatki. Harley-Davidson je iz posebne, omejene serije, ki je bila izdelana v čast 115. obletnici, ki jo kultna znamka obeležuje letos.

Na Radiu Bob pa v naši novi nagradni igri podarjamo 2 vstopnici za festival!
Začenjamo danes zjutraj, zaključimo pa v sredo popoldne. Oba srečneža, ki bosta prejela vsak po eno vstopnico, bo izžrebal Gorjanec v svojem terminu od 10h do 14h - enega danes, drugega jutri.

In kako sodeluješ?
Zelo preprosto!
Pošlji SMS z besedo MotörCity ter svojim imenom in priimkom na 030 4 55 666, potem pa imej v omenjenem času telefon pri sebi in drži pesti, da zazvoni ravno tebi!

Vstopnica pa te ne pelje samo na festival MotörCity, temveč tudi na njegov uradni warm-up, ki bo 27. julija v Kinu Šiška!
Nastopil bo Richie Kotzen, eden najbolj zanimivih in vsestranskih kitaristov. Kitarski virtuoz, avtor in vokalist z unikatnim in prepoznavnim slogom je do danes izdal že več kot dvajset solo albumov, po katerih se pretakajo rock, blues in jazz, s primesmi soula in popa.
Kotzen je deloval tudi v sestavih Poison, Mr. Big in The Winery Dogs, vseskozi pa negoval solo kariero.
V Kinu Šiška nas bo že konec julija ogrel za MotörCity.

Vstopnice za MotörCity Warm Up z Richiejem Kotzenom so že skoraj pošle, na voljo jih je le še peščica preko sistema Eventim. Vsi, ki že imate v žepu festivalsko vstopnico za MotörCity pa imate na koncert prost vstop.