Motor HARLEY-DAVIDSON nagrada na festivalu MOTÖRCITY

Najmlajši slovenski glasbeni festival je razkril posebno presenečenje
Ključne besede:
   MotörCity   motorno kolo   Harley-Davidson   nagradna igra

Tolminski blues rock festival MotörCity je od ostalih slovenskih glasbenih festivalov že lani, na svoji prvi ediciji, izstopal spričo posebne nagrade, za katero so se potegovali vsi obiskovalci - unikatni motor Blueberry Bomber!

In tudi letos organizatorji nikakor ne mislijo zaostajati, saj so danes razkrili, da bo letos glavna festivalska nagrada za  obiskovalce festivala motorno kolo Harley Davidson, z uradnim imenom Harley-Davidson Forty-Eight Anniversary.
Anniversary je barvna različica (Legend Blue Denim) s posebno grafiko in serijsko številko, ki je bila izdana v čast 115 obletnici Harley-Davidsona, ki jo praznujemo prav letos.
V tej barvni različici je bilo za cel svet v enkratni seriji izdelanih izključno 2.400 kosov, kar jasno pove, da je serija zelo omejena. Motor poganja klasičen zračno hlajeni štiritaktni, dvo-valjni, 1200-kubični agregat Evolution, ki še danes velja za pojem kakovosti, vzdržljivosti in značilnega zvoka.

Tako kot lansko leto boste v nagradni igri za motorno kolo tekmovali vsi kupci festivalske vstopnice in kupci enodnevne vstopnice za soboto, na voljo pa so v uradni spletni trgovini festivala ter na prodajnih mestih Eventima in bencinskih servisih Petrol.

Rohnenje motorjev v Tolminu je tudi letos zagotovljeno!