GUNS N' ROSES z "novimi" videospoti

Gunsi so potiho objavili alternativne različice videospotov nekaterih svojih klasik
Ključne besede:
   Guns N' Roses   raritete   videospot

Po tem ko so pred kakim tednom dni na spletu objavili predhodno še nevideni, izgubljeni video za skladbo It's So Easy, ki se nahaja na najnovejšem deluxe setu albuma Appetite for Destruction, so Guns N' Roses "potiho" na svoj YouTube račun naložili še nekaj poslastic.

 

 

Prva je alternativna različica Sweet Child O' Mine, ki so jo predhodno sicer že podtaknili na videokaseto oziroma DVD Welcome to the Videos iz leta '98.

 

 

Drugi je redko videni videospot za skladbo The Garden, ki je sicer izšel v času albuma Use Your Illusion I, a je bil deležen zelo skopega predvajanja na MTV-ju, saj je poln prizorov, posnetih v strip klubih. Se je pa kljub temu kasneje znašel na prej omenjenem Welcome to the Videos.

 

 

Zadnji pa je eden od dveh spotov, ki so ju posneli za komad Yesterdays z albuma Use Your Illusion II. Posnel ga je Andy Morahan, režiser filmov Highlander III: The Sorcerer in Goal III: Taking on the World, in tudi ta videospot je našel svoje mesto na že omenjenem DVD-ju.

 

 

Ni kaj, Guns N' Roses nas zadnje čase kar zasipajo s sladkorčki iz svojega trezorja. Kdo ve, kaj vse lahko še pričakujemo ...