Ponovna združitev GUNS N' ROSES strla srca Adlerju in Stradlinu

Bobnar STEVEN ADLER je predstavil svoj pogled na reunion
Ključne besede:
   Guns N' Roses   reunion   Steven Adler   Izzy Stradlin

Ponovna združitev skupine Guns N' Roses je bil eden najbolj odmevnih dogodkov v zgodovini rocka, kljub temu pa je pustila nekoliko grenak priokus, saj vso slavo žanjejo predvsem Axl Rose, Slash in Duff McKagan, medtem ko sta bila dva člana klasične postave, bobnar Steven Adler in kitarist Izzy Stradlin, iz tega projekta izključena; Adler je sicer nekajkrat z njimi nastopil kot gost, toda ne on ne Stradlin nista del uradnega line-upa, s katerim Guns N' Roses ponovno navdušujejo množice širom sveta.

Pa ne zato, ker bi onadva tako hotela. Kot pravi Adler, sta tako on kot Izzy pripravljena na akcijo, potreben je le telefonski klic, pa priskočita zraven, a do tega nikoli ni prišlo, saj so se ostali odločili, da v band raje vzamejo par “tujcev” kot pa njiju. Priznal je celo, da ga je reunion potrl do te mere, da bi skoraj spet začel piti, ampak se je uspel upreti tej potrebi.

Resda sta oba band v začetku 90-ih zapustila iz tehtnih razlogov - Adler je letel ven zaradi pretiravanja z mamili, medtem ko je je Stradlin bandu pokazal hrbet zaradi finančnih sporov -, a v 35 letih se zgodi marsikaj in glede na odzive so fani vsekakor željni celovitega reuniona, tako da upajmo, da tudi Axl, Slash in McKagan pozabijo na stare zamere in ponovno sestavijo Guns N' Roses v klasični postavi.