NAGRADNA IGRA: Bijelo dugme

V okviru tedna Bijelog dugmeta na Radiu Bob podarjamo vstopnice za koncert!
Ključne besede:
   Bijelo dugme   koncert   nagradna igra

V slovenijo prihaja legendarna skupina Bijelo dugme!
Kar je Elvis naredil v Ameriki, Beatli v Angliji, so Bijelo dugme naredili v Jugoslaviji. Prvi so snemali v Londonu. Prvi so naredili turnejo po športnih dvoranah in stadionih. So prvi, ki so dali smernice glasbeni industriji. Prvi so bili deležni popolne evforije na koncertih in izven. Edini so dokazali, da je takšna kariera izven angleško govorečega področja sploh mogoča. So institucija, ki je zaokrožila našo celotno subkulturo.

Največja skupina v nekdanji Jugoslaviji, na vrhuncu svoje velike svetovne turneje, prihaja v ljubljansko Areno Stožice 9. marca 2018, na Radiu Bob pa bomo v okviru Tedna Bijelog dugmeta, ki poteka od ponedeljka, 12. februarja, do nedelje, 18. februarja, trem poslušalcem podarili vsakemu po 2 vstopnici za koncert!

V nagradni igri sodeluješ tako, da na telefonsko številko 030 4 55 666 pošlješ sms z vsebino: Bijelo dugme, tvoje ime in kraj bivanja, in morda boš ravno ti eden od treh srečnežev, ki ga Radio Bob popelje na koncert Bijelog dugmeta v Stožicah!

V Ljubljani nam bodo Goran, Alen in Tifa, ob spremljavi velikega 30-članskega orkestra priredili nepozabno doživetje. V en glas bomo peli pesmi, kot so Ima neka tajna veza, Sanjao sam nočas da te nemam, Ne spavaj mala moja, Ružica si bila, Đurđevdan, Lipe cvatu, Doživjeti stotu, Hajdemo u planine, Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac, Napile se ulice, Svi marš na ples in mnoge druge, že ponarodele pesmi.