NAGRADNA IGRA: Mr. Big

Radio Bob te pelje na koncert ene od najbolj znanih rock superskupin
Ključne besede:
   Mr. Big   nagradna igra   koncert

Poletje bo očitno še bolj vroče kot bi nemara pričakovali, kajti v Ljubljani se bodo 1. avgusta ustavili eni in edini Mr. Big!

Mr. Big so velikani ameriškega rocka. Zasedba je nastala v Los Angelesu leta 1988, sestavljajo pa jo sama znamenita imena glasbene scene: vokalist Eric Martin, kitarist Paul Gilbert, ki ga mnoge svetovne kitarske revije uvrščajo v sam vrh kitaristov, basist Billy Sheehan, ki je med drugimi sodeloval z Davidom Leejem Rothom, The Winery Dogs in Talas, igral pa je tudi z virtuozom Steveom Vaijem, ter bobnar Pat Torpey, ki je sodeloval z Belindo Carlisle, Richiejem Kotzenom, Robertom Plantom, Tedom Nugentom, Impellitteri in številnimi drugimi.

Na Radiu Bob se koncerta tako veselimo, da smo že zdaj razpisali nagradno igro, v kateri bo 1 srečnež prejel 2 vstopnici za koncert!

Če želiš sodelovati, ni potreben noben odgovor na nagradno vprašanje; samo preprosto pošlji sms na telefonsko številko 030 4 55 666, vanj pa napiši: Mr. Big, svoje ime in kraj bivanja, in to je to!

Pa pohiti, kajti takega rock spektakla ne gre zamuditi, nagradna igra pa traja samo danes!