Novi datum koncerta SCORPIONS!

Koncert v Stožicah je prestavljen na naslednje leto
Ključne besede:
   Scorpions   koncert

Minilo je manj kot teden dni, odkar smo zvedeli, da je koncert legendarne nemške skupine Scorpions, ki je bil napovedan za 5. december, zaradi tehničnih težav (krivi naj bi bili zdravstveni problemi pevca Klausa Meineja) prestavljen za nedoločen čas, zdaj pa so Scorpions na svojem urandem Facebook profilu že objavili potrditve novih datumov vseh treh koncertov, ki so jih bili primorani odložiti (poleg Ljubljane še Ostrava in Beograd).

Dobra plat te novice je, da bomo prvi koncert Scorpionsov v Sloveniji vendarle dočakali, po drugi plati pa morda ne vsi, saj bo potrebno nanj čakati še dobrega pol leta.
Novi datum koncerta v Dvorani Stožice je namreč petek, 8. junija 2018.

A kljub temu da nas od tega rockerskega spektakla loči še kar nekaj mesecev, se ga ljubitelji Scorpionsov še vedno še kako veselimo, prav tako pa je vesela novica, da vse okoli koncerta ostaja enako: kupljene vstopnice veljajo, Divlje jagode so baje tudi še vedno potrjeni kot predskupina, vse v zvezi s koncertom pa velja tudi za izžrebance v naši nagradni igri, ki je na našem radiu potekala pred par tedni - edina stvar, ki se je spremenila, je datum koncerta.

Scorpions, se vidimo junija!