NAGRADNA IGRA: Arch Enemy

Podarjamo 2 meet and greet vstopnici za koncert!
Ključne besede:
   Arch Enemy   nagradna igra   koncert   vstopnice

To jesen se v Slovenijo vračajo Arch Enemy, ki nas bodo tokrat prvič obiskali klubsko, in sicer v okviru turneje Will to Power Tour 2017, zato smo na Radiu Bob v sodelovanju z organizatorji koncerta, ki se bo odvil 17. septembra 2017 v ljubljanski Cvetličarni, za vse oboževalce skupine pripravili nagradno igro, v kateri bomo podelili 2 meet and greet vstopnici za koncert!

Nagradno vprašanje se glasi:
»Iz katerih držav prihajata ženski vokalistki švedske melodične death metal skupine Arch Enemy Alissa White-Gluz in njena predhodnica Angela Gossow?«

Pravilni odgovor skupaj s svojim imenom in telefonsko številko pošlji na urednistvo@radiobob.si.

Zmagovalca bosta Gorjanec in Šujo izžrebala v živo, 13. septembra 2017, v oddaji Težki časi (21.00-22.00), tako da imej svoj telefon pri sebi!

Arch Enemy slovenskemu občinstvu ni potrebno posebej predstavljati. Naši stari znanci in ljubljenci že preko dveh desetletij spreminjajo obličje melodičnega death metala. »Stranski projekt« Michaela Amotta, je po razpadu njegove matične skupine Carcass postal mogočna sila na metal sceni. Deset brezkompromisnih albumov, nesporen komercialni uspeh in konstantno rastoča množica privržencev samo potrjujejo, da se Arch Enemy še ne mislijo ustaviti.
Alissa White-Gluz je odlično nadomestila prejšnjo frontwoman Angelo Gossov, vendar ima na prihajajoči turneji še dodaten razlog, da se dokaže. Arch Enemy namreč spremljajo ukrajinski Jinjer s prekrasno in izjemno Tatiano Shmailyuk na vokalu.
Torej: dve odlični zasedbi, obe z ženskama na vokalu. Ne zamudite!