Ta teden bodo Radio Bob zavzeli MÖTLEY CRÜE!

Eden največjih glam metal bandov letos praznuje kar nekaj okroglih obletnic!
Ključne besede:
   Motley Crue   obletnica   rojstni dan   Vince Neil   Mick Mars   tematski teden

Mötley Crüe, eden največjih glam metal bandov vseh časov, letos obeležuje kar nekaj okroglih obletnic, ampak če izpostavimo le najpomembnejše:

1. Mötley Crüe nastanejo 17. januarja 1981 (pred 40 leti), ko basist Nikki Sixx zapusti band London. Na vajah se znajdejo Nikki, bobnar Tommy Lee in pevec Greg Leon, ki skupino kmalu zapusti. Sixx in Lee k sodelovanju povabita še Micka Marsa.
2. 1. aprila 1981 Vince Neil sprejme ponudbo, da se pridruži skupini (pred tem je ponudbo enkrat že zavrnil!), kar je uradni štart Mötley Crüe v »tapravi« zasedbi (heeepiii 40. brzdeeej).
3. Vince Neil letos praznuje 60. rojstni dan! Rodil se je 8. februarja 1961 s pravim imenom Vincent Neil Wharton.
4. Mick Mars letos praznuje 70. rojstni dan! Rodil se je 4. maja 1951, po nekaterih (napačnih) virih 4. aprila 1955. Njegovo pravo ime je Robert Alan Deal. Zanj velja, da je poznan po svojih agresivnih, melodičnih solažah in blueasastih riffih.

Na Bobu smo se odločili, da v znamenju 100% rocka skupaj z Mötley Crüe praznujemo tudi mi, zato smo pripravili tematski teden, poln njihovih največjih uspešnic in nekaterih drugih draguljev, ki bo potekal od 19. pa do vključno 25. aprila, kje drugje kot na frekvenci 87,6 MHz!