Podaljšani tematski vikend OPĆE OPASNOSTI

... in NAGRADNA IGRA za KONCERTNE VSTOPNICE!
Ključne besede:
   Opća opasnost   tematski vikend   nagradna igra   koncert   vstopnice

V ljubljansko Cvetličarno prihajajo hrvaški rock velikani Opća opasnost!

Mojstri kitarskih balad nam bodo na samostojnem koncertu (ki je zaradi koronavirusa prestavljen na kasnejši datum) predstavili svoj zadnji studijski izdelek Karta do prošlosti, ki je bil na Hrvaškem imenovan za rock album leta 2019, konec januarja 2020 pa so na prestižni hrvaški podelitvi glasbenih nagrad Cesarica prejeli kipca za rock hit leta ter hit meseca, trenutno pa se potegujejo za nagrado Zlatni studio, kjer se skupaj s Parnim valjkom in Prljavim kazalištem potegujejo za naziv skupina leta.

Opća opasnost s svojimi hiti osvaja tudi slovensko publiko in vse pogosteje nastopa pa dvoranah in festivalih širom Slovenije ter ima tudi svoj slovenski fan club.

V znamenju bližajočega se koncerta smo na Radiu Bob pripravili podaljšani tematski vikend Opće opasnosti, ki bo trajal od sobote, 7. marca, do vključno torka, 10. marca, tekom njega pa bomo podarili tudi 3x po 2 brezplačni vstopnici!

Za svoj par kart se poteguješ tako, da na 030 4 55 666 pošlješ sms "Opća opasnost" skupaj s svojim imenom, priimkom in krajem bivanja.
Žrebamo v ponedeljek, sredo in četrtek!

Pa še malo o bandu:
Skupina Opća Opasnost je bila ustanovljena leta 1992, v Županiji na Hrvaškem. Do takrat je malo ljudi vedelo, da se v tem mestu že dolgo časa igra in posluša dober rock n’ roll.
Slaven Živanović – Žiža in Pero Galić sta ime skupine izbrala, ker je bila »opća opasnost« takrat njihov vsakdan. Kmalu so se jima pridružili Igor Kolić in Silvio Soljačić na kitarah, Eugen Nemet na bobnih in Ivan Nol na bas kitari. Zaprli so se v studio in leta 1993 dokončali svoj prvi album, ki pa nikoli ni bil izdan. Drugi album, Treba mi nešto jače od sna, so posneli leta 1994 ter z njim zasedli najvišjo mesto na glasbenih lestvicah. Sledilo je še 5 studijskih albumov in ogromno koncertov ter nagrad, skupina pa danes kotira med najbolj popularne izvajalce na hrvaškem in okolici!