NAGRADNA IGRA: Dan rock žena 2020

Podarjamo 2x po 2 vstopnici za dozo ženskega rokenrola!
Ključne besede:
   Dan rock žena   nagradna igra   koncert   vstopnice   Hellcats   Nemesis   Krasue

Ženska rokenrol družina se nezadržno veča in v Sloveniji k temu največ pripomore festival Dan rock žena, ki bo letos potekal že petič, in sicer 7. marca v ljubljanskem Orto Baru.

Letos se bodo predstavile znanke iz leta 2016, srbske Nemesis, ki so po zadnjem gostovanju pri nas postale precej velike in nastopile na festivalih kot so Exit, Beer Fest in Hills of Rock.
V goste prihajajo tudi Italijanke Krasue, ki bodo predstavile svojo vizijo glasbe "no genre, no skills, bad temper" (brez žanra, brez znanja, težak karakter).
Pri gostiteljicah Hellcats bo kot pridružena članica ponovno nastopila kitarska virtuozinja Aleksandra Stamenković (skupina Jenner) iz Beograda, kot gostja bo nastopila mlada in že zelo glasbeno podkovana Staša Zadravec, za mikrofonom pa bo namesto Daše, ki je na porodniškem dopustu, stala rock partizanka Karmen Klinc.

Za svoj par brezplačnih koncertnih vstopnic se poteguješ tako, da na 030 4 55 666 pošlješ sms "Dan rock žena" skupaj s svojim imenom in priimkom!
Prvi par vstopnic bomo podelili v četrtek, 5. marca, drugega pa v petek, 6. marca, med 13. in 14. uro!

Ne zamudi tudi petka ob 12h, ko se bosta v studiu oglasili ustanoviteljici festivala, sestri Saša in Sonja Zagorc iz zasedbe Hellcats!