NAGRADNA IGRA: Peljemo te na RITEM MLADOSTI!

Podarjamo VSTOPNICE za najbolj odštekan žur leta!
Ključne besede:
   Ritem mladosti   nagradna igra   koncert   vstopnice   tematski teden

13. decembra se bo v Stožicah odvil že tradicionalni žur Ritem mladosti, ki je zadnja leta postal še bolj popularen spričo svojih glasbenih mash-upov!

Pred tremi leti so bile Stožice nabito polne, ko sta na dveh odrih naenkrat stali Siddharta in Big Foot Mama, pred dvema letoma so zgodbo ponovili Dan D in Mi2, lani sta se pomerila Dubioza kolektiv in S.A.R.S., letos pa bo na trojnem odru nastopilo 8 legend – istočasno!

To ne bo zgolj še en žur ali navaden koncert z največjimi glasbenimi zvezdami, temveč enkratno in neponovljivo doživetje, pri katerem se bo zmešalo vse, kar se sploh lahko zmeša.
Na odrih se bodo prepletale vse mogoče zvrsti. V prvi vrsti bo seveda rock (itak! – ker rock je vedno št. 1!), zraven pa se bodo v mash-upih mešali pop, elektronika, rap, akapela in celo narodnozabavna muzika.
Nastopajoči: Big Foot Mama, Tabu, Pero Lovšin, Klemen Klemen, Modrijani, Valentino Kanzyani, Neisha in Perpetuum Jazzile.

Na Radiu Bob smo zato v sodelovanju z organizatorji pripravili nagradno igro, v kateri bomo podelili 5x po 2 brezplačni vstopnici!
V žrebu zanje lahko sodeluješ tako, da na 030 4 55 666 pošlješ sms "Ritem mladosti" skupaj s svojim imenom, priimkom in krajem bivanja.
Nagradna igra in tematski teden Ritma mladosti na frekvenci 87,6 MHz trajata od 2. do vključno 8. decembra.