ROB HALFORD med koncertom JUDAS PRIEST oboževalcu BRCNIL TELEFON IZ ROKE

Takim incidentom smo bili že priča tudi pri drugih izvajalcih
Ključne besede:
   Judas Priest   Rob Halford   koncert   incident   telefon   snemanje   brca

V četrtek, 30. maja, ko so imeli legendarni Judas Priest koncert v Chicagu, je za incident med nastopom poskrbel njihov frontman Rob Halford, ko je enemu od obiskovalcev, ki je iz prve vrste koncert snemal s telefonom, to napravo z močno brco izbil iz roke, da je poletela visoko v zrak in padla nekam med množico.

Gre za še enega v vrsti takih incidentov, ko so se nastopajoči razjezili nad obiskovalci, ki so nenehno v zrak molili telefone, med drugimi Art Garfunkel in Peter Frampton.
Halford medijem natančnega razloga za brco ni obrazložil. Povedal je, da načeloma nima nič proti snemanju koncerta, vendar naj bo to vsem v poduk, kaj se zgodi, če se fizično vmešavaš v nastop "Boga metala".

Spričo tega so se pojavile zelo verjetne domneve, da je imel dotični obiskovalec med snemanjem ves čas prižgano bliskavico oziroma svetilko, kar je za nastopajoče glasbenike izjemno moteče, zelo nadležno pa je tudi za vse ostale prisotne, ki bi radi uživali na koncertu.

Na Bobu smo zato kot redni obiskovalci koncertov mnenja, da je bila Halfordova poteza popolnoma upravičena, vsem ostalim pa dobronameren nasvet: Pamet v roke, telefon v žep.