Bobova filmska premiera: ROCKETMAN

Podarjamo BREZPLAČNE VSTOPNICE za drive-in kino!
Ključne besede:
   Rocketman   Elton John   drive in   kino   premiera   nagradna igra   vstopnice

V sodelovanju s Kinom Bežigrad te v četrtek, 30. maja, vabimo na Drive-in kino premiero filma Rocketman, epske glasbene fantazije o preboju glasbenika Eltona Johna na sam vrh!

Vstopnice za premiero lahko kupiš na tej povezavi, lahko pa se zanje poteguješ tudi v naši nagradni igri, v kateri bomo podelili 10 brezplačnih vstopnic!
In ne, to ne pomeni vstopnic za 10 ljudi, temveč vsaka vstopnica velja za 1 avto, v avtu pa maksimalno 3 osebe!

Za brezplačne vstopnice za premiero filma se lahko poteguješ tako, da na telefonsko številko 030 4 55 666 pošlješ sms "Rocketman" skupaj s svojim imenom in priimkom!

Žrebamo v sredo in četrtek, potem pa se vidimo na premieri!

Premiero bo ob 20.00 pospremila zabava odštekanih sončnih očal v slogu Eltona Johna, čigar uspešnice se bodo na zabavi zavrtele izpod mešalke DJ Zupixa.
Ob 21.15 se boste lahko predali prvi premieri Drive-in kina letošnje sezone, projekciji filma Rocketman!

PROGRAM DRIVE-IN KINO 30. MAJ:
20.00 = FUNKY SUNGLASSES PARTY (DJ & TEKMOVANJE ODŠTEKANIH SONČNIH OČAL V SLOGU ELTONA JOHNA)
21.15 = ROCKETMAN
Najbolj nora sončna očala bodo nagrajena!

Rocketman je epska glasbena fantazija o neverjetni človeški zgodbi o preboju glasbenika Eltona Johna na sam vrh. Film sledi fantastični poti preobrazbe iz sramežljivega in talentiranega pianista Reginalda Dwighta v svetovno zvezdo Eltona Johna. Glasbenika je upodobil Taron Egerton, ki bo v filmu zaigral njegove najbolj priljubljene uspešnice, biografska drama pa bo opisovala zgodbo, kako je mali mestni fant postal ena najbolj ikoničnih osebnosti v pop kulturi.