NAGRADNA IGRA: 12. mednarodna tattoo konvencija

Podarjamo 2x po 2 brezplačni dnevni vstopnici!
Ključne besede:
   mednarodna tattoo konvencija   tetovaže   dogodki   nagradna igra   vstopnice

Bliža se letošnja, že 12. mednarodna tattoo konvencija!

Ta se bo odvila med 12. in 14. aprilom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, Radio Bob pa ti v sodelovanju z organizatorji ponuja brezplačne vstopnice!

Zanje se poteguješ tako, da na številko 030 4 55 666 pošlješ sms "tattoo" skupaj s svojim imenom in priimkom, mi pa bomo v četrtek in petek izžrebali po enega navdušenca nad tetovažami, od katerih bo prejel vsak 2 dnevni vstopnici!

Konvencije se bodo udeležili mojstri tetoverji/artisti iz večih držav. Možnost ogleda izdelav tetovaž v živo je na nek način vpogled v zasebnost izjemnih mojstrov, ki bodo tako razkrili del sebe. Njihovo delo zahteva natančnost, potrpežljivost, prilagodljivost, previdnost in še kaj, poleg vsega tega pa morajo paziti tudi na čistočo in diskretnost. Organizatorji zagotavljajo, da vsi tetoverji/artisti, ki se bodo udeležili tega dogodka, izpoljnjujejo norme in delajo v skladu s predpisi.

Glavni namen konvencije je seveda druženje, tako tetoverjev (medsebojno) kot obiskovalcev, ob tem pa bo v ozadju zagotovo potekala še kakšna dodatna stvar/dogodek, ki bo pritegnila vaše zanimanje.

Več informacij na: www.sloveniatattooconvention.com