PPP - PETEK, PICA, PIR!

Radio Bob OB PETKIH dostavlja brezplačno HRANO in PIJAČO!
Ključne besede:
   akcija   nagradna igra   hrana   pijača   pica   pivo   petek   dostava

*Zaradi zapletov, ki nam jih povzročajo protikoronski ukrepi, akcija PPP trenutno ni v teku!


Radio Bob je radio z nadvse okusno akcijo, ki bo nedvomno razveselila vse naše poslušalce - ob petkih namreč eni izbrani skupini naših poslušalcev v času kosila dostavimo tri pice in gajbo piva, lahko tudi kar direktno na šiht!

Prijave zbiramo prek e-maila na ppp@radiobob.si in sms-ov na številko 030 4 55 666, v sporočilu pa napišite nekaj o sebi, o vašem kolektivu - kdo ste, kje se nahajate, koliko vas je ter (najbolj pomembno) zakaj naj Radio Bob dostavi PPP ravno vam!
Največ možnosti imajo najbolj izvirne, zanimive in zabavne prijave, seveda pa ne pozabi pripisati tudi svoje telefonske številke, da te v primeru zmage sploh lahko pokličemo!

Dostavljali bomo med 12. in 13. uro, o tem, da ste bili izbrani, pa vas bomo prek telefona obvestili približno eno uro prej.

Prijave zbiramo vsak teden do vključno petka (z izjemo morebitnih praznikov in počitnic), posamična prijava pa velja približno en mesec, tako da če tokrat nismo izbrali tebe in tvoje ekipe, imate še vedno možnost kasneje, lahko pa tudi prijavo pošlješ še enkrat; vsekakor ne škodi, če nas spomniš, da še vedno sodelujete!