Teden EROTIČNIH KOMADOV na Radiu Bob!

4 poslušalce pa bomo peljali na sejem sLOVErotika!
Ključne besede:
   tematski teden   nagradna igra   erotika   erotični sejem   sLOVErotika   seks

sLOVErotika 2018 - Napoved dogajanja

Bliža se eden od najbolj pričakovanih dogodkov leta - 11. mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki se bo odvijal od 30. novembra do 2. decembra v Celju!

Da smo na Radiu Bob veliki ljubitelji seksa, naši zvesti poslušalci še kako dobro veste, za vse ljubitelje erotike med vami pa smo pripravili tudi nagradno igro, v kateri bomo podelili 4 brezplačne dnevne vstopnice (glej spodaj)!

Že 11 let zapored sLOVErotika predstavlja osrednji sejemski dogodek na področju zabavne industrije za odrasle pri nas. Vsako leto ga obišče več kot 11.000 obiskovalcev, redki sejem zapustijo ravnodušni.

Erotični sejem sLOVErotika sledi svojemu osrednjemu poslanstvu razblinjanja tabujev o spolnosti. Ta predstavlja najintimnejše, najzabavnejše in najbolj nepozabne trenutke v življenju.
Sejem nagovarja vse, da spoznajo različne odtenke erotike. Med sproščenim umetniškim programom in estetskimi artističnimi točkami se program stopnjuje v show, ki na velikem odru ponuja trdoerotični program v živo.
Zadovoljijo se fantazije vseh in vsakdo bo s sejma odšel s prebujeno domišljijo in idejami, ki jih bo lahko preslikal v domačo spalnico.

Poleg bogatega programa na odru je na sLOVErotiki poskrbljeno tudi za intimnejše izkušnje, ki jih omogočajo mini teatri – edinstveni showi, ki s teatralno sceno pričarajo nepozabno erotično izkušnjo.
Sejem je odličen način, da se seznaniš s tržnimi novostmi za popestritev spolnega življenja. Na enem mestu so zbrani ključni ponudniki erotičnih igračk, zapeljivega spodnjega perila in spolnih pripomočkov, ki jih lahko na sejmu tudi kupiš.

V sodelovanju z organizatorji sejma smo na našem radiu pripravili erotični tematski teden in nagradno igro, v kateri bomo tekom tega tedna dvema našima poslušalcema podarili vsakemu po 2 dnevni vstopnici!

V nagradni igri sodeluješ tako, da pošlješ sms "sLOVErotika" na 030 4 55 666, zraven pa pripišeš svoje ime in priimek, vsak dan med 10. in 14. uro pa imej telefon tesno pri sebi, saj bo srečne nagrajence žrebal Gorjanec v svojem rednem terminu!