Podaljšani vikend v znamenju BAJAGE

Radio Bob te pelje na koncert 29. novembra!
Ključne besede:
   Momčilo Bajagić   Bajaga   Instruktori   koncert   tematski vikend   vstopnice   nagradna igra

29. novembra se po več letih v Halo Tivoli vrača Bajaga s svojimi Instruktori, ob tej priliki pa smo na Radiu Bob pripravili podaljšani tematski vikend, ki bo potekal od 8. do 11. novembra in tekom katerega bomo podelili 2x po 2 vstopnici za koncert!

Bajaga i Instruktori so nedvomno ena večjih pop rock skupin na področju bivše skupne države. V več kot 30 letih obstoja skupine se je ikonični pevec, kitarist in avtor Momčilo Bajagić – Bajaga zapisal v srca številnih generacij ljubiteljev rock glasbe.
Na koncertu v Hali Tivoli bomo lahko slišali nove in stare uspešnice, ki jih je skupina ustvarila v dolgi karieri - med njimi zagotovo brezčasne hite, kot so Tišina, Ti se ljubiš (na tako dobar način), Ruski voz, Zažmuri, Plavi Safir, Muzika na struju, Dobro jutro džezeri, Limene trube, 220 u voltima, Tamara, Sa druge strane jastuka, 442 do Beograda, Lepa Janja, ribareva kči in številne druge.

V nagradni igri, ki teče do vključno nedelje, sodeluješ tako, da na telefonsko številko 030 4 55 666 pošlješ sms "Bajaga", zraven pa pripišeš še svoje ime, priimek in kraj bivanja.