Danes je na Bobu dan PINK FLOYD!

Nekoga pa čakata DVE VSTOPNICI za bližajoči se koncert BRIT FLOYD!
Ključne besede:
   Pink Floyd   Brit Floyd   nagradna igra   koncert   vstopnice   tematski dan

Legendarni Pink Floyd kot band žal (trenutno) niso več aktivni, bomo pa zato lahko 11. novembra v Hali Tivoli dobili najboljši približek tega - Brit Floyd!

Brit Floyd, največji svetovni Pink Floyd tribute šov, se na odre vrača v letu 2018 za posebno retrospektivo ob 45. obletnici ikoničnega albuma The Dark Side of the Moon.

Pink Floyd so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihadelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.

Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih albumov zasedbe Pink Floyd The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall in The Division Bell in še veliko več.

Brit Floyd je resnično postal fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd tribute šov. Do potankosti so poustvarili veličino in pompoznost zadnje turneje The Division Bell iz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi ekrani, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.

In med njimi si lahko prav ti, če sodeluješ v naši nagradni igri, v kateri bomo enemu od naših poslušalcev podelili 2 brezplačni vstopnici za koncert!

Sodeluješ preprosto tako, da pošlješ sms Brit Floyd na številko 030 4 55 666, zraven pa pripišeš še svoje ime in priimek ter kraj bivanja!

Nagradna igra traja samo danes, v ponedeljek, 5. novembra, tako da ne odlašanja nikakor ne priporočamo!