Tematski teden BRYANA ADAMSA

Ta teden bomo posvetili kanadskemu rock zvezdniku, delili pa bomo tudi vstopnice za koncert!
Ključne besede:
   Bryan Adams   koncert   nagradna igra   vstopnice   tematski teden

Čez točno mesec dni, 22. novembra, se bo v Ljubljani odvil koncert Bryana Adamsa!

Kanadski rock zvezdnik nas bo obiskal v okviru nove turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma Ultimate. Na njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je v živo dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo.

Na turneji The Ultimate Tour mojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot so Run to You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like a Knife in drugih.

Njegov koncert že težko pričakujemo tudi na Radiu Bob, zato smo v sodelovanju z organizatorji pripravili tematski teden, tekom katerega bomo podelili tudi 3x po 2 brezplačni vstopnici!

V nagradni igri sodeluješ tako, da na telefonsko številko 030 4 55 666 pošlješ sms »Bryan Adams« ter zraven dopišeš svoje ime, priimek in kraj bivanja.