NAGRADNA IGRA: Železne stopinje

3 DVD-ji čakajo na svoje dobitnike!
Ključne besede:
   Železne stopinje   nagradna igra   DVD   film

13. oktobra je minilo točno eno leto od prelomnega dogodka v zgodovini slovenskega rocka - svojo svečano premiero v Kinu Šiška so doživele Železne stopinje, prvi dokumentarni film o slovenski heavy metal sceni!

Železne stopinje so poklon trdoživim predstavnikom in vsem pripadnikom težkometalne glasbe, ki je v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja pustila neizbrisen pečat na slovenski glasbeni sceni.

Heavy metal je v Sloveniji v času svojega obstoja ves čas kljuboval nekonstruktivni kritiki in podcenjevanju. Zahvaljujoč neomajni vztrajnosti, neukrotljivi energiji, ob tem pa miroljubni ideologiji in čvrsti hrbtenici, je težkometalni subkulturi uspelo prerasti omejitve političnega sistema, časa in prostora in tako postati del kulturne, pa tudi družbenopolitične zgodovine naroda.
Avtorji filma so skozi pričanja glavnih tedanjih predstavnikov slovenskega heavy metala ovekovečili duh tega obdobja slovenske glasbe za prihodnje generacije, hkrati pa tem izjemnim glasbenikom in njihovi publiki dali dolžno priznanje, ki so ga v času svojega glasbenega obstoja le redko dobili.

Film je v obliki DVD-ja trenutno na voljo le v trgovini Rockerija, v sodelovanju z njegovimi ustvarjalci pa smo ob obletnici premiere na Radiu Bob pripravili nagradno igro, v kateri bomo 3 poslušalcem podelili vsakemu po en brezplačen izvod!

Nagradna igra traja le danes, sodeluješ pa tako da na številko 030 4 55 666 pošlješ SMS z besedo "Stopinje" ter svojim imenom in priimkom!
Zmagovalce bomo izžrebali tekom dneva, zadnjega od njih med nocojšnjo metal oddajo Težki časi, ki je na sporedu vsako sredo ob 21h!