Dan skupine ZMELKOOW in NAGRADNA IGRA!

V studio pride frontman GOGA, pa še super nagrade bomo talali!
Ključne besede:
   Zmelkoow   nagradna igra   knjiga   vstopnice   koncert   Goga

Čez točno dva tedna se bo v ljubljanski Cvetličarni odvil veliki "flower power" koncert priljubljene primorske rock skupine Zmelkoow, zato smo v sodelovanju z bandom in organizatorji ta petek, 28. septembra, na Radiu Bob pripravili poseben tematski dan!

V našem studiu se bo danes ob 11h pri Gorjancu oglasil njihov frontman Goga, da nam pove malo več o tem, kaj fantje pripravljajo, naša ekipa pa je za vas, zvesto publiko, pripravila nagradno igro, v kateri bomo dvema poslušalcema podelili bandovo knjigo Kolekcija jesen 93 - poletje 07, en srečnež ali srečnica pa bo poleg knjige dobil/a še 2 vstopnici za koncert!

V nagradni igri sodeluješ tako, da na telefonsko številko 030 4 55 666 pošlješ sms z besedo "Zmelkoow" ter svojim imenom in priimkom, mi pa bomo po zaključenem tematskem dnevu izžrebali nagrajence!


Pa še malo o samem bandu: Zmelkoow že dobrega četrt stoletja kontinuirano in vztrajno tresejo slovensko glasbeno sceno. V tem času so izdali 9 CD-jev, nekaj vinilov in kaset pa tudi par izdaj na precej bizarnih nosilcih zvoka. Posneli so nekaj najbolj odbitih videospotov in nanizali vrsto uspešnic.
Čeprav jih organizatorji pogosto umeščajo med zabavljaške skupine, so tako oni kot njihovi teksti pogosto zelo angažirani, provokativni in izpovedni. Zmelkoow ves čas mojstrsko krmarijo med (samo)ironično kritiko sodobnega sveta, eksistencialnimi vprašanji, glorifikacijo bizarnosti in norim veseljaštvom. Vse to počnejo na zelo svojstven, inteligenten, neponovljiv, iskren način.
Na koncertu 12. oktobra se bodo predstavili v razširjeni zasedbi, ki vključuje tudi čudežnega dečka maestra Zergoloffa in nekatere glasbenike, s katerimi so v preteklosti sodelovali v R'N'R cirkusu. Koncert bo, kot se za Cvetličarno spodobi, in v posmeh diktatu surove sile, ki vse bolj obvladuje svet, obarvan v duh in barve flower-power revolucije.