Ta teden na Bobu posvečamo SIDDHARTI!

Letos mineva 15 LET od legendarnega koncerta SIDDHARTE na stadionu za Bežigradom
Ključne besede:
   Siddharta   tematski teden   koncert   album   Nomadi   stadion   Bežigrad   Hala Tivoli   turneja

Pisal se je 13. september 2003, ko se je Siddharta z megalomanskim koncertom na Plečnikovem stadionu v Ljubljani (glej spodaj) ustoličila na prestol največjega slovenskega rock banda, status, ki se je drži še dandanes.

15 let kasneje, natančneje 14. septembra letos, fantje spet pripravljajo nekaj posebnega - uradni izid novega studijskega albuma Nomadi, pospremil pa ga bo otvoritveni koncert vélike turneje, ki se bo odvil v Hali Tivoli.

Koncert je bil že mesece vnaprej razprodan, digitalna različica albuma, ki so jo Siddhartovci v omejeni količini objavili na internetu, je bila razgrabljena kot bi trenil, da bo entuziazem pred težko pričakovanim dogodkom še bližje vrhuncu, pa bomo s tednom Siddharte poskrbeli na Radiu Bob.

Vse od ponedeljka, 10. septembra, pa do nedelje, 16. septembra, se bomo na 87,6 MHz podrobneje posvečali Siddharti, vrteli tako nekatere njihove hite kot tudi prezrte poslastice iz njihove diskografije, povrh vsega pa program začinili tudi s posnetki legendarnega koncerta za Bežigradom!