NAGRADNA IGRA: Panč 2018

Podarjamo brezplačne dnevne vstopnice!
Ključne besede:
   nagradna igra   Panč   festival   stand up   komedija

Tik pred začetkom letošnjega, že 11. poletnega festivala stand-up komedije Panč, ki se bo od 22. do 26. avgusta odvijal na Ljubljanskem gradu, bomo na Radiu Bob enemu od poslušalcev podelili 2 brezplačni dnevni vstopnici.

Nagradna igra poteka samo danes, kajti jutri se festival že začne, v njej pa sodeluješ tako, da nam preprosto pošlješ en vic po izbiri na sms številko 030 4 55 666, zraven pa pripišeš še svoje ime in priimek.

Lahko je dolg, lahko je kratek, lahko je za vse okuse, lahko pa tudi politično nekorekten; pri izbiri računaj le na to, da v kolikor te izžrebamo, ga boš moral/a povedati v eter, sicer bodo šle karte v druge roke.

Kot rečeno, čas za sodelovanje imaš samo danes, natančneje do nekje med 4. in 5. uro popoldne, ko bo potekal žreb, tako da takrat imej obvezno telefon pri sebi!

Obeta se namreč pet dni smeha na idilični lokaciji pod zvezdami z najboljšimi komiki domače in tuje scene, več o samem festivalu pa ti bo povedal tudi naš današnji gost Tin Vodopivec, eden od vodij festivala, ki se bo v našem studiu v živo oglasil nekaj čez 10. uro dopoldne.
Ne zamudi!