NAGRADNA IGRA: Castle Kolpa Music Festival

Nekdo od naših poslušalcev bo danes dobil DVE TRIDNEVNI VSTOPNICI!
Ključne besede:
   nagradna igra   Castle Kolpa Music Festival   festivali

V prelepi naravi, neposredno ob reki Kolpi, se bo letos odvil povsem nov festival, v Fari v Kostelu, Castle Kolpa Music Festival, ki bo potekal od 2. do 4. avgusta 2018.
Naravne danosti prekrasne kostelske občine bodo tokrat ponudile tudi vrhunski festival za mlade in mlade po srcu na kar treh odrih: na Glavnem odru, Odru ob plaži in Areni. Bogat glasbeni program festivala vam bo ponudil vrhunske tuje in domače skupine in didžeje.

In na Radiu Bob imamo zate dve brezplačni vstopnici za vse tri dni dogajanja!
Sodeluješ preprosto tako, da pošlješ SMS "Kolpa" skupaj s svojim imenom in priimkom na telefonsko številko 030 4 55 666, časa pa nimaš veliko, kajti žrebamo še isti dan, torej danes, med 4. in 5. uro popoldne, tako da imej takrat telefon obvezno pri sebi!

Prav tako pa ne manjka razlogov za sodelovanje v nagradni igri oziroma obisku festivala!
Na Glavnem odru se bodo v treh večerih zvrstili nastopi skupin: Clawfinger, Laibach, Plavi orkestar, Magnifico, S.A.R.S., Big Foot Mama, Hladno pivo, Happy Ol' McWeasel, Hamo & Tribute 2 Love, Brkovi, Gramophonedzie Live Experience, Prismojeni profesorji bluesa, Stray Train, Jackson, Ice On Fire in drugih. Na drugih dveh odrih pa se obetajo še številne druge skupine in didžeji.
Ob obfestivalskih dejavnostih bo na voljo tudi plaža na reki Kolpi, v kateri se boste lahko ohladili v vročih avgustovskih dneh.