Še ena NAGRADNA IGRA za koncert MR. BIG!

Vstopnic počasi že zmanjkuje, a mi 2 zate še imamo!
Ključne besede:
   Mr. Big   koncert   nagradna igra

Samo še točno dva tedna nas loči od težko pričakovanega koncerta ameriške superskupine Mr. Big, na Radiu Bob pa bomo podarili še en par vstopnic!

Mr. Big so velikani ameriškega rocka. Zasedba je nastala v Los Angelesu leta 1988, sestavljajo pa jo sama znamenita imena glasbene scene: vokalist Eric Martin, kitarist Paul Gilbert, ki ga mnoge svetovne kitarske revije uvrščajo v sam svetovni vrh kitaristov, basist Billy Sheehan, ki je med drugimi sodeloval z Davidom Leejem Rothom, The Winery Dogs in Talas, igral pa je tudi z virtuozom Steveom Vaijem, ter bobnar Matt Star, ki je stolček prevzel od nedavno preminulega Pata Torpeya, kateremu je sicer pri nastopih v živo pomagal že zadnjih nekaj let.

Na Radiu Bob smo dve karti podelili že februarja, zdaj pa smo razpisali še eno nagradno igro, v kateri bo 1 srečnež prejel 2 vstopnici za koncert!

Če želiš sodelovati, ni potreben noben odgovor na nagradno vprašanje; samo preprosto pošlji sms na telefonsko številko 030 4 55 666, vanj pa napiši Mr. Big ter svoje ime in priimek, in to je to!

Srečnega dobitnika brezplačnih vstopnic bo v četrtek, 19. julija, proti koncu svojega termina od 10h do 14h izžrebal Gorjanec, tako da imej telefon pri sebi!